Recensies

Op deze pagina willen wij u enkele recensies laten zien, waarin het VTC centraal staat. Deze recensies staan uiteraard ook op ons eigen YouTube kanaal.

Brand in 2010 bewees veiligheid vuurwerkopslag (2019)

Brand in 2010 bewees veiligheid vuurwerkopslag

Menno kan eindelijk zijn vuurwerk ophalen (2019)

Menno kan eindelijk zijn vuurwerk ophalen

Vuurwerk kopen kan weer (2018)

Vuurwerk kopen kan weer

VTC vuurwerk 2018

VTC vuurwerk 2018

VTC online promo (2017)

VTC online promo 2017

Zena Trophy 2017 OFFICIAL AFTERMOVIE (2017)

Zena Trophy 2017 Official Aftermovie

RTV Dordrecht – Vuurwerkverkoop van start (2016)

VTC Vuurwerk 2016

RTV Dordrecht – In gesprek met…. John Brand

VTC Vuurwerk 2015

VTC in het Klokhuisproject van het Insula College

Klas HV1B over VTC Vuurwerk

VTC VUURWERK

VTC vuurwerk

Make a Wish WENSPIJL: In dit filmpje spreekt de directeur “Make a Wish” over de WENSPIJL die bij het VTC verkrijgbaar is.

De Wenspijl is bij het VTC verkrijgbaar

NOS Jeugdjournaal 30-12-2013 (Jay helpt in een vuurwerkwinkel): Op 30 december 2013 heeft het NOS Jeugdjournaal een bezoek gebracht aan het Vrije Tijds Centrum en aandacht besteed aan de vuurwerk verkoop. Een interview met Jay Brand is het prachtige resultaat.

Interview met Jay in het NOS Jeugdjournaal

Wat Nou Zuid-Holland? Wie bepaalt of er een windmolen in je achtertuin mag komen? Hoeveel mensen zijn er betrokken bij het plannen van de wegen en fietspaden in de omgeving? Bas en Marjolein, beide Hollanders van de gestampte pot, willen graag weten wat hun provincie allemaal bedenkt en doet. In een kleine Fiat 500 rijden ze kris-kras door de provincie Zuid-Holland op zoek naar de antwoorden. In Wat Nou Zuid-Holland is ook een aflevering te zien geweest waarin het VTC nadrukkelijk in beeld is gebracht. U kunt de aflevering hieronder bekijken.

Wat Nou Zuid-Holland?! elke dinsdag op TV West om 17.40 en elke donderdag op TV Rijnmond, vanaf 17:30 uur (ieder uur herhaald.

Wat Nou Zuid-Holland?

Projectnaam: Kijk mijn Wijk. Team Zwart van de school Muhring Dordrecht gaat naar het nieuwe VTC in Dordrecht, dat na een verwoestende brand op nieuwjaarsdag 2010 op 1 september 2011 heropend is. Interview met eigenaar John Brand.

Kijk Mijn Wijk

Eind 2009 is Lesli Vuurwerk, onze importeur, volop in het nieuws geweest op radio en TV vanwege de nieuwe trents op het gebied van consumentenvuurwerk.

De trents in vuurwerkland zijn:

  • De wenspijl: 2 wensen in 1 vuurpijl! Met deze bijzondere vuurpijl knalt u niet alleen uw persoonlijke wens op een unieke wijze het nieuwe jaar in. Ook draagt u bij aan het in vervulling gaan van de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte verzorgd door Stichting Doe Een Wens Nederland, www.wenspijl.nl.
  • Budget vuurwerk: de Pyroshopper lijn van vuurwerkplanet.nl biedt maximaal gevuld vuurwerk voor aantrekkelijke prijzen. 4 populaire jeugdartikelen in een uitdagende uitvoering voor concurrerende kleine prijsjes. Maar ook een uitgebreide range 500 grams blokken in een prijsklasse van € 35,- tot maximaal € 50,-. Pyroshopper, all you can burn!

Jasper Groeneveld van Lesli Vuurwerk heeft hierover eind 2009 verschillende interviews verzorgd in onder andere de radioprogramma’s van Giel Beelen op 3FM, en Lindo Duvall van Radio 538. Ook zijn er verschillende items besteed hieraan door de verschillende nieuwsprogramma’s zoals Editie NL, Hart van NL, en RTL Boulevard.

Via onderstaande links kan je de filmpjes van Hart van Nederland en Editie NL nog eens terug zien.

Hart van Nederland
Editie NL